Over PhoneSupply

PhoneSupply is een webwinkel die gespecialiseerd is in smartphone accessoires. Ons uitgangspunt is vanaf dag één hetzelfde: we willen goedkope producten van goede kwaliteit afleveren. En dat met heldere, snelle en gratis bezorging. Die eenvoudige formule blijkt te werken. PhoneSupply is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van smartphone accessoires in Nederland.

Alle producten worden van maandag tot en met vrijdag rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn in Egmond aan Zee verzonden. Bestelt u voor 16:00 uur, dan versturen we dezelfde dag nog. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail, social media of telefoon. We doen er alles aan om u goed en snel te helpen.

Onze geschiedenis

Een aantal jaren geleden zijn wij de webwinkel AppelOplader begonnen als studentenbedrijf op zolder. Het idee voor de website is ontstaan uit eigen behoefte aan een betaalbare oplader voor de iPhone. Eerst werden alleen standaard opladers verkocht, maar al snel werd daar de kabel van 3 meter aan toegevoegd. Beiden waren een succes dankzij onze lage prijzen en snelle levertijd.

Waar veel "zolder webshops" na een jaar niet meer bestaan, groeide (en groeit!) AppelOplader onverminderd door. Daarnaast hebben we verschillende andere webwinkels geopend, waaronder Kabelexpert en iPadshop. Onze groei is voor een groot deel te danken aan de kwaliteit van onze producten en de mond-tot-mond reclame die daaruit voortkomt. Maar minstens net zo belangrijk is onze servicegerichtheid. Als er een keer iets mis gaat, doen we er alles aan om voor de klant een geschikte oplossing te vinden.

Nu, acht jaar later, is de website PhoneSupply geopend om alle accessoires overzichtelijk op één website te kunnen bestellen.